A TŰZVÉDELEM ÉGETŐEN FONTOS KÉRDÉS

Tűzvédelem - Tűzvédelem.info

3

Uszodai körülmények közöttTűzvédelem fára, uszodai körülmények között

Ilyen helyen nagyon fontos olyan anyagot alkalmazni, amely jól bírja a nedves és különleges körülményeket. Szakszerűség mindenek előtt!


VIS 120
Szintelen, matt 2 komponensű oldószeres tűzvédő festék.
Besorolás: B-s1,d0. Felhordása: 450 g/m2 . Kopásálló, beltéri. Úgy kell elképzelni, mint régen a parketta  lakkot a felületen csak tűzvédő változatban. Gyönyörű, matt felületet ad. Uszodák, sportcsarnokok faszerkezetinek nélkülözhetetlen  tűzvédő anyaga. Bútoriparban használt hagyományos, poliuretán termék, kombinálva egy meghatározott lánggátló képességgel.
A bevonat keménysége, karcolásállósága, foltok elleni állóképessége a fedőlakk egységessége és lágysága, valamint a különféle bevonatok egyenletessége és megkeményedésük gyorsasága ennek a kombinációnak a fő tulajdonságai. Ennélfogva a felhasználó számára biztosítva van ezen termék kiváló időzítése és eredményes használata. A lánggátló hatás elve azon a reakción alapul, amikor a termékből hő hatására nem mérgező gázok távoznak, ami lassítja a fa elszenesedését.

Uniepal FR: beltéri és kültéri alkalmazásra. Szintelen, fényes oldószeres tűzvédő bevonat. 1 literes kiszerelésben is rendelhető. Új generációs tűzvédő anyag, melyből mindössze 200 g/m2 mennyiséget kell felhordani.. Besorolása: B-s1,d0. Hihetetlenül egyszerű és gyors a felhordása. Száradása kiváló, a teljes tűzvédelem nagyon rövid időn belül kivitelezhető…. fa és fa alapanyagú építőelemek mint rétegelt lemez, forgácslap, OSB felületének tűzgátló védelmére és dekoratív festésére közhasználatú és lakóépületekben kültéri és beltéri használatra.Uniepal Kolor: beltéri és kültéri alkalmazásra. Lazúros: színtelen fenyő, fenyő, gesztenye és
palisander  színben látszik a fa erezete.  Matt fénytörésű  és vizes, tűzvédő
bevonat..

Új generációs tűzvédő anyag, melyből mindössze
200 g/m2
mennyiséget kell felhordani. Besorolása: B-s1,d0.  Hihetetlenül
egyszerű és gyors a felhordása. Száradása kiváló, a teljes tűzvédelem nagyon
 rövid időn belül kivitelezhető…. Impregnáló anyag, alkalmazható hazai fa és fa
 alapanyagú építőelemek mint rétegelt lemez, forgácslap, OSB felületének
tűzgátló védelmére és dekoratív festésére közhasználatú és lakóépületekben
 kültéri és beltéri használatra. Az UNIEPAL DREW AQUA KOLOR impregnáló anyag  olyan tetőrendszerekhez is alkalmazható, melyekben a tetőszerkezet
 fazsindelyből vagy deszkából készült.

WEB: https://www.tuzvedo.eu/     

Mail: tuzvedo@anyagvedelem.hu

FEL