A TŰZVÉDELEM ÉGETŐEN FONTOS KÉRDÉS

Tűzvédelem - Tűzvédelem.info

Ragasztott fatartók szakszerű tűzvédelmeUniepal Aqua  K1. beltéri alkalmazásra. Szintelen, selyemfényű, vizes  tűzvédő bevonat. Kiváló kopásállóság. . Új generációs tűzvédő anyag, melyből mindössze 200 g/m2 mennyiséget kell
felhordani.
Besorolása: B-s1,d0.  Járófelületi minősítése: B fl-s1. Hihetetlenül egyszerű és gyors a felhordása. Száradása kiváló, a teljes tűzvédelem nagyon rövid időn belül kivitelezhető…. vízbázisú lakk, alkalmazható hazai fa és fa  alapanyagú építőelemek mint rétegelt lemez, forgácslap, OSB felületének  tűzgátló védelmére és dekoratív festésére közhasználatú és lakóépületekben
beltéren.
A  lakkot nagy keménység és kopásállóság jellemzi, ami lehetővé teszi közhasználatú épületekben való alkalmazását padlók, parketták,  lépcsők és bútorok festésére.
Kiváló, luxus minőség


Uniepal Kolor:
beltéri és kültéri alkalmazásra. Lazúros: fenyő, gesztenye és palisander  színben látszik a fa erezete.  Matt fénytörésű  és vizes, tűzvédő  bevonat.. Új generációs tűzvédő anyag, melyből mindössze 200 g/m2 mennyiséget kell felhordani. Besorolása: B-s1,d0.  Hihetetlenül egyszerű és gyors a felhordása. Száradása kiváló, a teljes tűzvédelem nagyon rövid időn belül kivitelezhető…. Impregnáló anyag, alkalmazható hazai fa és fa alapanyagú építőelemek mint rétegelt lemez, forgácslap, OSB felületének  tűzgátló védelmére és dekoratív festésére közhasználatú és lakóépületekben kültéri és beltéri használatra. Az UNIEPAL DREW AQUA KOLOR impregnáló anyag  olyan tetőrendszerekhez is alkalmazható, melyekben a tetőszerkezet fazsindelyből vagy deszkából készült.
SZÍNEK:VIS 120
Szintelen, matt 2 komponensű oldószeres tűzvédő festék.
Besorolás: B-s1,d0. Felhordása: 450 g/m2 . Kopásálló, beltéri. Úgy kell elképzelni, mint régen a parketta  lakkot a felületen csak tűzvédő változatban. Gyönyörű, matt felületet ad. Uszodák, sportcsarnokok faszerkezetinek nélkülözhetetlen  tűzvédő anyaga. Bútoriparban használt hagyományos, poliuretán termék, kombinálva egy meghatározott lánggátló képességgel.
A bevonat keménysége, karcolásállósága, foltok elleni állóképessége a fedőlakk egységessége és lágysága, valamint a különféle bevonatok egyenletessége és megkeményedésük gyorsasága ennek a kombinációnak a fő tulajdonságai. Ennélfogva a felhasználó számára biztosítva van ezen termék kiváló időzítése és eredményes használata. A lánggátló hatás elve azon a reakción alapul, amikor a termékből hő hatására nem mérgező gázok távoznak, ami lassítja a fa elszenesedését.
WEB: https://www.tuzvedo.eu/   

Mail: tuzvedo@anyagvedelem.hu

FEL